Contacts - Regional Offices

  • Blagoevgrad
  • Bourgas
  • Varna
  • Veliko Tarnovo
  • Vidin
  • Vratza
  • Gabrovo
  • Dobrich
  • Kardzhali
  • Kyustendil
  • Lovech
  • Montana
  • Pazardzhik
  • Pernik
  • Pleven
  • Plovdiv
  • Razgrad
  • Rousse
  • Silistra
  • Sliven
  • Smolyan
  • Sofia City
  • Sofia Region
  • Stara Zagora
  • Targovishte
  • Haskovo
  • Shumen
  • Yambol

 

CURRENT APPLICATION PERIODS

May
Su Mo Tu We Th Fr Sa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
3 май 2016 г.
Започва прием на заявления за държавна помощ за хуманно отношение към свине за угояване - първи транш.
9 май 2016 г.
Започва прием на заявления за подпомагане по подмярка 7.6 „Проучвания и инвестиции, свързани с поддържане, възстановяване и подобряване на културното и природно наследство на селата“.
13 май 2016 г.
Приключва приемът на заявления по схема за Държавна помощ за компенсиране на разходи, свързани с изпълнение на Националната програма от мерки за контрол на почвени неприятели по картофите от сем Телени червеи (Elateridae).
16 май 2016 г.
Последен ден за подаване на заявления без санкции по схеми и мерки за директни плащания за Кампания 2016
17 май 2016 г.
Продължава приемът на заявления по схеми и мерки за директни плащания за Кампания 2016 (с 1%/работен ден санкция за закъснение и редакция на вече подадено заявление без санкция)
20 май 2016 г.
Приключва приемът на заявления за държавна помощ за хуманно отношение към свине за угояване - първи транш.
31 май 2016 г.
Приключват доставките на пресни плодове и зеленчуци в учебните заведения по схема „Училищен плод“ 2015/2016
31 май 2016 г.
Приключва приемът на оферти по схема на ЕК за интервенционно изкупуване на обикновена пшеница
31 май 2016 г.
Последен ден за редактиране на заявления без санкции за закъснение по схеми и мерки за директни плащания за Кампания 2016

 

Direct Payments

State Fund Agriculture

  • 136 Tzar Boris III Blvd, Sofia 1618
  • 02/81-87-100, 02/81-87-202
  • dfz@dfz.bg

Ministry of Agriculture and Food

 

School Fruit